Out of the ordinary

Hou jij van avontuur? Wil je bijzondere ervaringen meemaken? Is het normale leventje niks voor jou? In dit artikel vind je bijzondere locaties, dagjes uit en speciale overnachtingen. Zo kun je het avontuur en het out of the ordinary opzoeken in ons eigen mooie land!

 

Dagje weg

In ons eigen kikkerlandje zijn er zoveel mooie dingen te zien en te beleven. Ga daarom eens een dag eropuit. Beleef nieuwe dingen! In het noorden van Nederland, net iets boven Amsterdam, kun je genieten van mooie natuur. Aan de ene kant bevindt zich het strand en de zee en aan de andere kant vind je het IJsselmeer. Elk seizoen zijn hier leuke activiteiten te vinden. In de zomer periode kan je hier heel goed surfen en in het najaar kun je genieten van de bossen met prachtige herfstkleuren. Voordat je eropuit gaat is het verstandig om research te doen, nu al helemaal vanwege corona. In de natuur zijn er veel dingen te beleven en dit zal natuurlijk altijd mogelijk blijven, maar stel je wilt cultuur gaan snuiven in een van de leuke dorpjes en steden in de kop van Noord-Holland, dan kan het verstandig zijn om vooraf even te checken wat de mogelijkheden zijn.

 

Overnachten

Kan je niet genoeg krijgen van je dagje weg? Boek dan gewoon een overnachting in de buurt! Je kunt ervoor kiezen om in de stad in een hotel te slapen, maar je kunt ook kiezen voor speciale overnachtingen. Je vindt steeds vaker natuurcampings of een bed and breakfast die aan de rand van een natuurgebied staat. Er zijn zoveel bijzondere overnachting mogelijkheden dat je nog lang niet uitgekeken bent!